Zinken dakgoten

R. Koomen Dak- en Zinkwerken

Flexibel

24/7 service

 

20 jaar ervaring

 

Bel 06 - 290 448 69

Zinken dakgoten vervangen of renoveren?

Bij R. Koomen Dak & Zink, Dakbedekking en Zinken Goten, zijn uw zinken dakgoten in uitstekende handen! Al ruim 20 jaar vervangen, repareren en verlengen wij zinken dakgoten. Een lekkende dakgoot wordt vaak veroorzaakt door gaten in het zink of scheurtjes bij de soldeernaden. De oorzaak kan liggen in weersinvloeden, slecht soldeerwerk of slijtage. Wij komen graag langs voor een inventarisatie. We doen dan een exacte inmeting, inventariseren de situatie en bespreken met u onze aanpak. Hierop ontvangt u een vrijblijvende offerte. Bij het vervangen van de dakgoot voeren we vanzelfsprekend uw oude dakgoot weer netjes af. Service van a tot z, dat is R. Koomen Dak & Zink, Dakbedekking en Zinken Goten!

zinken dakgoten
zinken dakgoten

Daklijsten schoonmaken voor een mooi aanzicht

Daklijsten, het woord zegt het al, lijsten uw dak mooi in en zijn zeer bepalend voor het aanzicht van uw woning. Een strakke daklijst geeft weer een heel andere uitstraling dan een kroonlijst.

Ook daklijsten krijgen nogal wat te verduren. Wij kunnen ze voor u netjes schoonhouden en zijn ze echt niet meer te redden, bijvoorbeeld door houtrot? Dan vervangen wij ze met alle liefde! Had u altijd hout? Dan kunt u natuurlijk weer gaan voor een houten daklijst, maar overweeg ook eens kunststof. Kunststof daklijsten zijn meer onderhoudsarm, gaan lang mee en zijn tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van houten daklijsten.

0629044869

Bel voor meer informatie

Daklekkage?

Wij zijn snel ter plaatse!

Dakkapel plakken

Snel, vakkundig en betaalbaar

Wilt u graag meer informatie over onze dakwerken?

R. Koomen Dak & Zink, Dakbedekking en Zinken Goten, vertelt u graag alles over onze bitumen dakbedekkingen, zinken dakgoten en dakkapellen. Neem snel contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

R. Koomen Dak & Zink

KvK: 37142348

Telefoon

06 - 290 448 69

E-mailadres